Ποιοι Είμαστε

Newsletter

KMT

Kalavrita Mountain Travel

Τουριστικές Υπηρεσίες
Σ.Σ. Οδοντωτού, 25001 Καλάβρυτα
Πελοπόννησος, Ελλάδα
Τ. (+30) 26920 23050
E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ποιοι είμαστε...

Το Kalavrita Mountain Travel, είναι ένα νεοσύστατο τουριστικό γραφείο, το μοναδικό στην περιοχή των Καλαβρύτων και δημιουργήθηκε από τον Βασίλη Παπαδόπουλο και την Ιωάννα Λερούνη ξεκινώντας την πορεία το Δεκέμβριο του 2011. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στο κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Οδοντωτού  Καλαβρύτων προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους ταξιδιώτες. Δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα αξιοθέατα και τα μνημεία που μπορούν να επισκεφτούν αλλά και με τις δραστηριότητες που μπορούν να απασχοληθούν, ώστε να γεμίσουν ευχάριστα το χρόνο τους κατά την διάρκεια παραμονής τους στα Καλάβρυτα.
Το γραφείο μας ως αποκλειστικός συνεργάτης της Τραινοσε Α.Ε. για την περιοχή των Καλαβρύτων βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας και είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε. Μπορείτε να κάντε την κράτησή σας τηλεφωνικά ή στείλτε μας email ώστε να σας διευκολύνουμε με την διαδικασία έκδοσης των εισιτηρίων σας.
Βασικός άξονας των υπηρεσιών μας είναι η έκδοση εισιτηρίων τρένων, η διοργάνωση εκδρομών, εκδηλώσεων και διαφόρων εναλλακτικών δραστηριοτήτων. Επίσης γίνεται έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μεταφοράς. Με γνώμονα τη ποιότητα προσπαθούμε να εκπληρώνουμε τις υπηρεσίες μας με αφοσίωση, υπευθυνότητα και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Μέλημά μας είναι η ανάπτυξη και η ανάδειξη της περιοχής μας, σκοπός η φροντίδα και η εξυπηρέτηση των επισκεπτών και στόχος μας η ευχαρίστηση τους.
Επίσης, γνωρίζοντας ότι τα Καλάβρυτα είναι τουριστικός προορισμός, το ωράριο λειτουργίας μας είναι ευέλικτο, γι' αυτό και όλες τις ημέρες της εβδομάδας καθώς και τα απογεύματα βρισκόμαστε εκεί για να εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας.