Πρόσβαση

Newsletter

KMT

Kalavrita Mountain Travel

Τουριστικές Υπηρεσίες
Σ.Σ. Οδοντωτού, 25001 Καλάβρυτα
Πελοπόννησος, Ελλάδα
Τ. (+30) 26920 23050
E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πως να έρθετε...

Τα Καλάβρυτα είναι μια ιστορική πόλη της Πελοποννήσου. Βρίσκονται σε απόσταση 190 χλμ από την Αθήνα, ενώ από το λιμάνι της Πάτρας απέχουν 80χλμ.
 
Με το αυτοκίνητο:
Εάν έρχεστε από την Αθήνα θα χρειαστείτε περίπου δυόμιση ώρες, ακολουθείτε την εθνική οδό Αθηνών-Πατρών και στρίβετε στην έξοδο, Διακοφτό (Πούντα)-Καλάβρυτα στο 159ο χλμ. Στην συνέχεια ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο Πούντας-Καλαβρύτων ο οποίος είναι συνολικά 32 χλμ και θα χρειαστείτε περίπου μισή ώρα ανάβαση.
 
Σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε την εθνική οδό Αθηνών-Πατρών μπορείτε να ακολουθήσετε την εθνική οδό Αθηνών-Τριπόλεως. Στρίβετε στην έξοδο προς Κλειτορία- Λεβίδι (μετά τα διόδια) και στην συνέχεια ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο Κλειτορίας-Καλαβρύτων.
 
Από το λιμάνι της Πάτρας θα χρειαστείτε περίπου μία ώρα, ακολουθείτε την εθνική οδό Πατρών-Αθηνών και στρίβετε στην έξοδο, Διακοφτό (Πούντα)-Καλάβρυτα στο 159ο χλμ. Στην συνέχεια ακολουθείτε τον επαρχιακό δρόμο Πούντας-Καλαβρύτων o οποίος είναι συνολικά 32 χλμ και θα χρειαστείτε περίπου μισή ώρα ανάβαση.
 
Με το τραίνο:
Ξεκινήστε από την Αθήνα με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο με τελικό προορισμό τον σταθμό του Κιάτου, ο οποίος προς το παρόν είναι και τερματικός. Εκεί θα επιβιβαστείτε σε λεωφορεία του ΟΣΕ και με προορισμό το Διακοπτό ώστε να συναντήσετε στον ξακουστό Οδοντωτό. Έτσι θα κλείσετε με τον πιο όμορφο τρόπο το ταξίδι σας μέχρι τα Καλάβρυτα!
Οι ώρες των δρομολογίων από το Κιάτο είναι οι εξής: 9:30, 13:30, 15:30, 17:30 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ!
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε.

Ξεκινώντας από την Πάτρα επιβιβάζεστε κατευθείαν σε λεωφορείο του ΟΣΕ, τα οποία ξεκινούν από το Σιδ. Σταθμό Πάτρας, καθώς η σιδηροδρομική γραμμή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και έχετε προορισμό σας το Διακοπτό όπου θα επιβιβαστείτε στον Οδοντωτό. 
Οι ώρες των δρομολογίων από την Πάτρα είναι οι εξής: 6:50, 11:30, 13:30, 17:20 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ!
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε.