Δραστηριότητες Rafting
Δραστηριότητες Rafting
Δραστηριότητες

Newsletter

KMT

Kalavrita Mountain Travel

Τουριστικές Υπηρεσίες
Σ.Σ. Οδοντωτού, 25001 Καλάβρυτα
Πελοπόννησος, Ελλάδα
Τ. (+30) 26920 23050
E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Rafting

kalavritaraftingladonasΖήστε μία μοναδική εμπειρία κάνοντας ράφτινγκ στο Λάδωνα!
Καταπράσινη πεδινή διαδρομή στα σύνορα Αρκαδίας και Αχαΐας. Εύκολη και ιδανική για αρχάριους. Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 1,5 ώρα ανάλογα με την στάθμη του νερού. Μπορούν να συμμετέχουν ακόμα παιδιά από 6 ετών ανάλογα τις συνθήκες και την εποχή.

Κατάβαση ποταμού με ειδικές φουσκωτές βάρκες, εκπαίδευση και συνοδεία από έμπειρους οδηγούς - εκπαιδευτές, ειδικός τεχνικός εξοπλισμός σε άριστη κατάσταση, ρουχισμός και ασφάλιση, όλα στη μοναδική τιμή των 30€ ανά άτομο!

Σας δίνουμε το κουπί στο χέρι και είστε έτοιμοι για το στάδιο της εκπαίδευσης. Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας θα σας υποδείξουν τον τρόπο που θα τιθασεύσουμε το ποτάμι. Επιβιβάζεστε στη βάρκα RAFT και ξεκινάει η μεγάλη περιπέτεια. Το rafting είναι μία δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλους. Δε χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία, ο καθένας χωρίς ιδιαίτερη φυσική κατάσταση σε οποιαδήποτε ηλικία (ανάλογα τον βαθμό δυσκολίας του ποταμού), μπορεί να συμμετέχει.
Απαραίτητα εφόδια η διάθεση για διασκέδαση, η ανάγκη για επαφή με την ύπαιθρο και η συνεργασία με την ομάδα και τον οδηγό-εκπαιδευτή.

Σημ.: Πρέπει να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα βραχούν και μαγιό ή δεύτερο εσώρουχο.